Spørsmål og svar

Her finner du de vanligste spørsmålene jeg får fra mine kunder. Jeg legger de ut her, slik at du kanskje finner et raskt svar her på denne siden.

Hvor fort kan jeg få sangen?
Jeg skriver en sang i løpet av et par kvelder, hvis jeg har fått nok informasjon. For å kunne klare det på denne tiden er det viktig at du er tilgjengelig. Ellers er en normal leveringstid et par uker. Alt avhenger også av hvilken tid på året det er. Konfirmasjonstid og bryllupstid er travle perioder, slik at jo før du bestiller jo bedre er det.

Hva koster en personlig sang eller en tale på rim?
Prisen er fast og er 1000,- for en personlig sang. En personlig tale på rim koster også 1000,-. Betalingsinformasjon blir sendt deg på e-post etter avsluttet oppdrag.
Du vil i denne få alle opplysninger du trenger om betalingen.
Prisene forutsetter at du ikke ønsker noe helt spesielt, som vil medføre mye ekstraarbeid i forhold til et "normalt" oppdrag.

Sangen leveres per e-post i Word-format. Om annet format ønskes, må du be om dette så skal jeg gjøre det jeg kan for å ordne det.


"Normal" lengde på en tale er ca 1 1/2 - 2 sider og og en sang er på ca 1 1/2 side.
Ta kontakt med meg om det er noe spesielt du ønsker slik at vi kan bli enige.

Hva slags informasjon trenger du?
Jeg trenger stikkord i form av historier og hendelser og hvilken anledning det gjelder. I første     e-post fra meg vil du få en mer detaljert beskrivelse av hva jeg trenger.

Hvordan holder vi kontakt?
Vi kan snakke sammen på telefon eller via e-post. Jeg er også tilgjengelig på MSN om du
er en bruker av det.
Kontaktopplysningene vil du finne i e-posten jeg sender deg etter bestilling.

Hvilken melodi kan jeg benytte?
Jeg kan lage til nesten alle typer melodier, så du kan komme med dine ønsker.
Jeg har god erfaring innen hvilken sanger som er aktuelle og vil gi deg tips på melodier som kan være fine å bruke.

Hvordan bestiller jeg?
Jeg har laget en side for hvordan du skal bestille en personlig sang av meg og hva som skjer etter at bestillingen er foretatt. For å lese denne informasjonen: Trykk her

Lager du generelle sanger også
Jeg har laget en ny nettbutikk hvor du kan finne ferdige generelle sanger. Disse har ikke de personlige vriene som du får i en personlig sang, men alle sangene i nettbutikken er nøye gjennomarbeidet med tanke på rim og rytme.
Om du ønsker en personlig sang av meg, så er det en fin kombinasjon og samtidig ta med deg en velkomstsang og en takk-for-maten sang fra nettbutikken.

Nettbutikken finner du ved å følge denne linken til Sanggalleriet.  


Svar på vanlige stilte spørsmål