Personlig sang

En personlig sang er en flott presang å gi til den eller de anledningen er for.
En slik personlig sang kan inneholde like mange personlige elementer som en personlig tale. I tillegg blir teksten fremført med en melodi, slik at sangen vil få sitt helt spesielle preg.

Hvordan
Jeg lager en personlig sang ut ifra opplysninger du gir meg. Etter bestilling hos meg tar jeg kontakt med deg og sammen blir vi enig om hva du ønsker å ha med i din sang.
Det er flott om du kan komme på noen artige historier eller hendelser som vi kan få flettet inn in sangen.
Da blir den veldig personlig og treffende og på den måten kan vi også få frem humoristiske så vel som mer alvorlige elementer om du ønsker.

Tid
Mange spør meg om hvor lang tid jeg bruker på en personlig sang. Det er ikke så lett å svare på, fordi det avhenger veldig av hvor mye man har å gjøre.
I spesielle tide på året er det mange som ønsker personlige sanger og da trenger jeg selvfølgelig mer tid for å kunne få ferdig sangen til deg.
Derfor vil jeg si at jo før du bestiller, jo bedre er det. Da har vi god tid til å få med det du virkelig ønsker å formidle til jubilanten eller tilstelningen.

Hvilke typer
Jeg skriver sanger til de aller fleste anledninger, det er ingen hindring uansett hvilken anledning du måtte ønske personlige sanger.
Jeg har skrevet litt om de forskjellig sangene og du kan lese det ved å følge linkene under:

På disse sidene har jeg skrevet litt om de sangkategoriene. Flere kategorier vil nok komme etter hvert, men så langt er dette de viktigste kategoriene jeg skriver om.

 


"Dette var profesjonelt utført :-)"

Etter mange år med sanger til venner og kjent vil jeg gjerne hjelpe deg også med en personlig sang.

Til hovedsiden